Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SOPHIX SOPHIX Robert P She She totek 1623 agnieszka pietruczuk Justyna Kaha (19035 niezalogowanych)
3 Posty
marimari kubiak
(donmar)
Wiking
a moze to wszystko prawda co pisała norweska prasa??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
marimari kubiak
(donmar)
Wiking
co ty możesz wiedzieć trzeba ich znać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
donmar napisał:

Ty, to znaczy kto, bo nie bardzo wiadomo, do kogo piszesz?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
giovi2 napisał:
donmar napisał:

Ty, to znaczy kto, bo nie bardzo wiadomo, do kogo piszesz?????

Sam do siebie tylko zapomniał sie zalogować na inne konto..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec

Jeśli chodzi o mnie...
No cóż, jest to doskonały przykład na to że w dzisiejszych czasach dla producentów gier liczą się jedynie pieniądze a do ich zdobycia dążą po wszelkich trupach nie szanując żadnych świętości!! Fallout przez wielu graczy został uznany za najlepszą grę RPG wszech czasów.. Zapracował sobie na ten tytuł między innymi niesamowicie wciągającą i rozbudowaną fabułą. Fallout 3 nie ma z tym nic wspólnego! Producenci tego tytułu zamiast poświęcić swój czas na to co w grze RPG jest najważniejsze czyli wciągająca fabuła, zainwestowali w grafikę! Ale po co komu ładna grafika skoro gra nie potrafi przykuć mnie do siebie nawet na parę godzin!? Fallout 3 to świętokradztwo!! Mierna grywalność! Brak fabuły! Beznadziejni przerobiony system rozwoju postaci(perki co poziom)!
O ograniczeniu rozwoju postaci do 20lv już nie wspomnę:/ Do tego ekwipunek ograniczony do KILKU broni i całej góry śmieci które do niczego się nie przydają. Jedyną pociechą było kolekcjonowanie figurek które podnosiły nasze współczynniki ale ponoć w dodatku ta obcja została wyłączona...

Wiem jednak, że gra może się podobać graczom którzy nie znali poprzednich części. Nie dziwi mnie to, gdyż ma to co gry w dzisiejszych czasach powinny posiadać - grafika, przemoc, strzelaniny, nie za dużo myślenia. Ja jako fan pierwszych dwóch Falloutów jednak nie mogę się zgodzić na taką obrazę dzieła kultowych twórców pierwszych Falloutów. Nie polecam prawdziwym fanom, choć ci wiedzą to i bez moich słów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
poczytajcie i obejrzyjcie sobie to,coprawda to zza miedzy ale sedno sprawy to samo,jesli to nie otworzy niekytorym oczu ,to juz nic im nie pomoze.

Co znaczy pojęcie rodziny w szwedzkim rozumieniu? Prezentowany tu film odpowiada na to pytanie. Odpowiedź jest niestety przerażająca. Film bardzo obrazowo pokazuje, czym kończą się socjalistyczne eksperymenty przeprowadzane na rodzinie. Smutne jest to, że nasi rodzimi faszyści, zapatrzeni pewnie w cudowny system szwedzki, wiele z tamtejszych rozwiązań usiłują przenosić na nasz grunt. Konfiskata dzieci przez państwo od ich najmłodszych lat, prawodawstwo ingerujące w życie rodzinne, dezawuowanie roli ojca i matki w rodzinie, podważanie autorytetu rodziców w oczach dziecka… Film warto obejrzeć, by w porę przekonać się, co robią dewianci i zboczeńcy po dojściu do władzy. Szwecja to najlepszy przykład ich faszystowskich eksperymentów na ludzkim organizmie. Doktor Mengele zaciera ręce

video.google.pl/e w piekle…
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
marianek-juz ci pisalem ze nie mam kompleksow, bedzin to zaglebie masz racje ,a granica ze slaskiem jest miedzy sosnowcem a katowicami.

jasna - palnij sie w glowke ,jak zobaczysz gwiazdki bedzie to znaczyc ze zrobilas to prawidlowo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
obejrzyjcie i poskladajcie sobie to wszystko,wnioski nie sa ciekawe...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
Ja napisze jeszcze raz.Nie nam oceniac sytuacje i ludzi ale przepisy i prawo ktore daje mozliwosci naduzyc i pomylek!!!!Wg mojej skromnej oceny to porazka(przypomne bylem innego zdania jeszcze do niedawna a dokladnie do momentu przeczytania biuletynu informacyjnego).
Jezeli wychodzimy z zalozenia ze lepiej 10ciu niewinnych zamknac niz jednego winnego wypuscic to nie ma oczym mowic wogole ale to K............a chodzi o dzieci(kilku letnie dzieci!!!) i one napewno nie sa winne a je najbardziej sie kaze.
Zastanowmy sie co przezyla ta dziewczynka!!!W dupie z rodzicami ale czy przepisy moga zezwalac na gotowanie takiej traumy dla dziecka???czy naprawde nie bylo innego sposobu na pomoc dziecku aby zmienic ta "Polska Patologie"?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok